Dezvoltare: partidele capitaliste se opun

Istoric

2023 Noiembrie: un cetatean pune pe grupuri panoul informal cu PUZul (deja aprobat in CL) , se pare ca va fi un Hypermarket, Kaufland, de cateva ori mai mare decat Mega Image. Va fi si o sistematizare pe DJ401, cu un giratoriu, si o legatura cu DR9 (cand va exista), prin str. Sf. Ana.

2023 Aprilie: articol de mai jos

In sedinta de CL din 11 Aprilie 2023 (cu sumarul aici), din 1 ora si 51 minute, 60 minute s-au certat pe locatia gradinitei gratis platita de Sector 4, apoi au votat niste PUZuri …dar nu pe cele LIDL (față in față cu posta, si restaurantul PNList, in care Posta Romana plateste chirie) si nici pe cele Penny (pe terenul magazinului local …fructe si legume, care vor sa vanda terenul)

USRistii au o scuza ca nu au votat, pt. ca s-au opus la orice PUZ, pana la clarificarea cu scolile, votul lor este nesemnificativ, dar, PNListii …de ce s-au opus doar la aceste doua PUZuri (si au votat restul de 15 PUZuri) ?!

Totusi, la cum “conduc” sedinta cei de la USR par niste marionete jalnice a celor din PNL, stiau clar ca aceste PUZuri nu vor fi votate de catre PNL, asa ca au incercat sa musamalizeze totul, fara sa faca transparent impactul deciziei lor anti investitii private si anti evolutie.

Ce alte interese meschine au PNListii, altele decat dezvoltarea comunei?! Nu vor business in comuna Berceni si nici buget mai mare, ei vor sa ramanem doar la mila CJIului si in Evul Mediu?! Nu vor asociere cu S4 pt. ca isi pierd legatura cu “tătuca” lor de la CJI si nu mai pot mentine comuna ca pe o proprie marioneta?!

Pe grupurile lor de FB sunt aruncate in vant tot felul de argumente fanteziste, “justificative” “anti LIDL si Penny”

  • ca nu se incurajeaza dezvoltarea locala
    • adica tarabagii/revanzatorii locali or sa dea faliment
  • ca nu vor sa incurajeze vanzarea de produse straine
    • dar tarabagii locali ce vand, mult mai scump?!
  • ca raman sterpe cele 2-3 vaci din comuna, pt ca nu li se mai cumpara laptele
    • alea raman sterpe pt. ca le …intoxicati cu praf si betoane terenurile agricole
  • ca …nu avem nevoie de LIDL pt. ca …noi nu avem canalizare
    • pfooaaa, asta e venita de la un betiv 20 de ani PSDist, “pulitrucian ‘nteligent, si cu arta vorbirii imbârligătoare“, care acum e la PNL de cel putin 15 ani
    • apropo, canalizarea si apa o aduc Sector 4, nu rahatii din Ilfov (stanga sau dreapta)
  • ca …nu avem nevoie de LIDL pt. ca …avem nevoie de scoala si gradinita
    • pfooaa, asta e venita de la …fomista aia cu freza de castron si creier pe bigudiuri, genuri de oameni care vor si ei sa …acceada si se chinuie, degeaba, pt. ca sunt folositi de (alti) “imbârligători
    • apropo, tot Sector 4 o sa faca o gradinita la noi, nu rahatii din Ilfov (stanga sau dreapta)

Ce haiosi sunt toti acesti că(că)ței pulitrucieni care isi expun cu atata mandrie talentele de …imbârligători. Oare le dau cate o bere si un fursec, de la partid, pt. fiecare scuipat d-asta, de prostit lumea “credulă”? Asa cred ei ca or sa le ia fața la alegeri PSDistilor, in 2024 doar?

Apropo, exista o petitie, care in doar 24 ore a strans peste 1100 de semnaturi

De doi ani se chinuie sa intre LIDL in mizeria asta de comuna si judet (mai ales) si …unii zic ca CJI nu ii lasa

Hai sa tragem apa peste acesti că(că)ței pulitrucieni si sa vedem ce mari “magazine” avem noi in comuna, la …peste 20 000 de locuitori si un aflux de cel putin 20 000 de masini zilnic, inclusiv masini din alte judete care doar tranziteaza Berceni/DJ 401!! Aflux care se va mari odata cu deschiderea pasajului.

Mega Image nu sufera, este alta clasa, azi era o fetita in magazin care ii citea lista mamei …”luam de aici astea astea si asta iar de la Dragan astea“. Cine vrea sa cumpere de la “locali” o face, nu trebuie sa impuna pulitrucii vointa partidelor lor retarde. Ba din contra, acum, cativa dintre noi, nu or sa mai mearga la magazinele PNListe, doar asa, pana cand or sa dea drumul la LIDL si Penny.

Carrefour Market este o afacere de partid, franciza, cu niste preturi si produse varza, este doar pt. cand nu ai loc de parcare la Mega. Lumea cumpara de aici doar pentru ca …au acea parcare, este Pepco langa ei si ca …e vopsit gardul in rosu 🙂 As spune ca sunt destule motive pt. care sa consideram ca nu va suferi. Apropo, tot niste interese meschine de partid retard (acelasi) au facut ca …sa nu existe trecere de pietoni intre Mega si Carrefour (pe tot felul de motive tembele); da, ca “sa nu fure Mega clientii francizei Carrefour Market“, cat de tampiti sa fiti baaaiii …betivilor (?!)

Pepco, țoale, jucarii si plasticuri, ieftine, frumos colorate si aranjate, …nu sufera, nu gasesti astfel de produse la LIDL si nici la Penny

Buticarii, astia sunt la coltul strazilor intinse 4 km stanga dreapta de la DJ, nici aia nu sufera, cand uiti sa iei un lapte sau hartie igienica, iei de acolo, in fuga, nu mergi la DJ ca sa te plimbi 1 ora in “spermarketuri”; mai sunt niste “acoliti” gen Dragan, Spartu’, Shop&Go si alte tarabe ilfovitene de la DJ, care nici locuri de parcare nu au, si nici nu se bazeaza pe clientela obisnuita, ci doar pe …neamuri si cumetrii, deci nici astia nu sunt afectati

“carmangerii”, paine turceasca umflata cu E-uri si alte shaormerii locale si piizerii, hmmm, de la PNListu ala consilier, cu gura mare, sunt multi care nu iau, doar ca e PNList, dar clientii fideli or sa ramana, indiferent de ce alt tip de pizza congelata va aduce LIDL, pe langa alea de la Carrefour si Mega, sau de ce alte fursecuri cu acelasi numar de E-uri or sa aduca LIDL fata de turcu’, sau orice alta carne de rahat poloneza alta decat a …drăganului si tot asa; băiii, daca sunteti adevarati afaceristi o sa rezistati, deci nu fiti doar niste pulitrucieni buticari care se imbata la birtu’ de partid

Benzinaria TSV, de ce a trecut PUZul astora? Ce mizerii neganditoare pot plasa benzinarii intre case si pe un sens doar dintr-un DJ subdimensionat si supraaglomerat de masini, iti dai seama ce nebunie va fi cu cei care intra in coloana la orele de varf?! Aaaaa, sediul principal este in Bragadiru, Ilfov!! …ghicitoare: ghici cine locuieste chiar langa, in Magurele, …Primarul sau Vicele?!

China Mega Shop, de ce a trecut PUZul astora? Bai pultricieni micuți si nesemnificativi (precum interesele voastre meschine, din spatele tarabei adunaturii voastre numita …partid), chinezariile nu ruineaza buticaru’ bercenar, precum ruineaza …maioneza de la LIDL?!

Acum, cine vrea sa ia produse de la LIDL, se duce pana la Sudului, sau pe Metalurgiei, sau pe Turnu Magurele, si face trafic inclusiv in Berceni, inclusiv in DJ Ilfov, inclusiv in Sector 4, sa nu mai amintim de cei care sunt din Giurgiu, si doar trec pe la noi, si …nimeni nu lasa nici o taxa local! Daca s-ar vinde acele produse local …ar fi si bugetul mai vesel!! Daca vreo 30 bercenari ar fi angajati, atunci ar fi si niste asistati mai putin, eventual si niste …femei mai independente :).

Reducerea traficului chiar este un aspect de luat in seama, S4 face o gradinita …gratis, deoarece multe cupluri tinere au cumparat case in Berceni si ar fi bine sa nu mai umple drumurile spre si de la Sector 4. Cine ar zice ca S4 face aceasta gradinita deoarece PSDistii de Berceni nu au reusit, si ca ar trebui, de la partid, sa se sparga niste bani pe aceste containere, este doar …o alta idee :).

Sa revenim, tineti cont, ca, tot in Romania :), exista orase, oorraaasseee, nu o comuna amarata intr-un camp imobiliar din ilfov, deci …orase, care, tot la 20 000 locuitori, au Kaufland, LIDL, Penny, Pepco si foarte multe dughene la coltul strazii …toate in acelasi loc si …nimeni nu da faliment !?! Cum dracu se poate asa ceva?

Ce ar fi, ca, de acum incolo, pana la votarea PUZurilor LIDL si Penny,

sa NU mai cumparati produse

din magazinele PNListe, si nici alea PSDiste, ca sa fie dreptate 🙂 ?!

Pentru retarzii la care “politica” se rezuma doar la trei cuvinte (“prin noi insine“), tineti minte ca aceasta doctrina economica falimentara liberala si-a spus cuvantul …doar 4 ani, in anii 1920, si …atat. Iar noi, alegatorii, stim ca …sub orice astfel de lozinca politruciană de rahat exista 1% bine si 99% interese ascunse, de partid, care, ori ignora ori se intorc impotriva alegatorului. De aceea si imaginea de mai sus a acestui articol.

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.