Civilizatie: PUG Berceni – metrou

Ati vazut noul PUG al Berceniului?

Au plasat si niste bombonele de salivat gurile prostilor care acum or sa scoata si mai multi bani din buzunare pe cai verzi pe pereti, pardon, statii de metrou aiurea in Ilfov, la intrare in Berceni.

Cica sunt prevazute statiile de metrou, doar pentru Cartierul Nou !!

Ultima statie este …la Mega

Asa ca, cine credea ca metroul ar fi fost folositor pentru Vidra si Berceni impreuna, s-a inselat.

Cine credea ca Ilfov nu ar fi in stare sa faca …nu una, ci trei statii de metrou, “s-a inselat” :))), panaramele astea de Ilfov au desfiintat o trecere de pietoni la Mega/market pe motiv ca “incurca traficul”, dar, or sa puna trei statii de metrou chiar in zona aia Mega/Market – Cartierul Nou !! Cine naiba ii mai intelege, cand nu isi dau cu stangul in dreptul. “Metroul in Berceni”, este clar o minciuna ordinara de păcălici/”afaceristi” de Ilfov.

Cine credea ca acea adunatura de “ganditori” din “Zona Metropolitana” Bucuresti-Ilfov ar fi putut gandi un bulevard (primul din Ilfov, de dupa 1989) in loc de acel DR9 si cu un metrou/tramvai pe el ce sa deserveasca Berceni si Vidra, si sa scoata aglomeratia infernala din ele, s-a inselat.

Cine credea ca traficul infernal de acum, de pe DJ401, este …maximul posibil, s-a inselat, aducand acea statie de metrou (in anul 2050 toamna-iarna) exact pe DJ401, o sa ii atraga pe toti cei din Ilfovul de Sud si Giurgiu exact prin tot Berceniul/DJ401, pana la “mallul” Mega/Market, acolo unde …deja parcarile sunt pline ochi de cumparatori, nu mai este nici un loc pentru “park and ride” + “statie metrou”, decat …chiar sub firele de inalta tensiune ale retelei metropolitane de curent :))) .

Trăzniv’a să vă trăznească de …trăzniți !

Va dati seama ce aglomeratie infernala va fi acolo!?! Iar cacatii astia cu ochi beliti, la “modernizarea DJ401“, au desfiintat amarata aia de trecere de pietoni din exact acelasi loc cu “statia de metrou” / Mega / Market, pe motiv ca ar fi facut …aglomeratie pe DJ401 :))) motive tampite, scoase de tampiti, pentru tampitii care ii cred (si voteaza)

Va dati seama ca statiile astea doua de metrou, din Ilfov, or sa fie facute de exact acelasi tipar de oameni care au “planificat” si “executat” modernizarea DJ401 cu borduri pana la genunchi si cu ramuri de copaci ce-ti bat in parbriz, si au desfiintat acea trecere de pietoni pe motive …tembele. Asta daca nu cumva, macar Cartierul Nou sa fie cedat Bucurestiului, si sa faca ei macar o statie de metrou, cu bani europeni, pe care niste repetenti/”afaceristi pe bani publici” ca cei din Ilfov nu vor fi niciodata in stare sa ii atraga (din multe motive). Dar, mai intai, sa faca ei statia de la centura de sub pasaj (impreuna cu Popesti Leordeni), si apoi mai vedem cu “statia de la Mega/Market”.

Ca sa ne facem o impresie acum, daca ar fi (sau nu) Ilfov in stare sa faca macar o statie din cele trei din poza, sa comparam cu …hala trantita de Sector 4 in mijlocul drumului.

  • statia de metrou din Sectorul 4, numita Tudor Arghezi costa …43 milioane de Euro (cu P&R, cu o trecere pe sub sosea, cu refacerea a 2 km de linie si cu …dugheana aia din mijlocul drumului (pentru ca cacatii din Ilfov nu au vrut sa participe, cu o mana de teren de floarea soarelui)
  • considerand ca mai toti sunt bani europeni, si se munceste cu vietnamezi si alte natii, doar asa se ajunge sa poata fi livrata la timp, in doi ani,
  • tot atat (2 ani) le-a luat si amaratilor din Ilfov sa “modernizeze” 5 km de sosea

Stiti cat a costat Aeroportul International din Brasov?

70 milioane euro!!!

  • 3 kilometri de pista dubla
  • hala si dotari
  • parcari
  • drumuri
  • etc.

Daca Sector 4 mai punea 25 milioane facea un aeroport international la Berceni :))), sau daca nu punea banii astia, iesea de un aeroport national “macar” 🙂

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.