Civilizatie: PUG Berceni

Istoric

2023 Februarie 03: apare aceasta harta de la INS, in care se spune ca …nu mai suntem ~7 900 locuitori ci …~13 900 locuitori 🙂

Asta inseamna ca PUG-ul este deja depasit si trebuie refacut! Cel putin ca sa adauge spatiu verde pentru inca 6000 locuitori, si sa actualizeze estimarile de rahat! …2030 ~9900 locuitori :))))) Rahati cu ochi!

2023 Ianuarie 12: s-a anulat “dezbaterea” organizata tde politruci intr-un cadru in care sa fie controlabila de ei doar (aia de la Ilfov) si sa nu vina nici un cetatean “galagios”; urmeaza sa se gaseasca un loc in in comuna (bravo!)

Textul il gasiti aici, harta mare si destul de inteligibila o gasiti aici (pana cand le vor sterge, oricum au fost salvate)

Ia uitati ce spun cacatii aia “urbanisti” cu ochi, că acum prin 2023 Berceni are doar ~7 900 de locuitori :)))), poate ca se iau dupa numaratorii de buletine de la INS

Băăăăăăiii handicapatilor, locuitori sunt si aia cu domiciliu si aia cu mutatie si aia cu 10 case si una doua prin Berceni doar (si fara buletin de Berceni), iar locuitorii astia sunt, in 2022, …peste 15 000 !!

Dar stai, ca genialii imbecili se abereaza si mai mult …in 2030 or sa fie “ca si acum” ~7700 locuitori, pt. ca aia care vin noi plus aia care mor …e “tot pe acolo” :))))

2022 Aprilie 16: articolul de mai jos

Dupa doi ani de la semnarea contractului de “plamadire” a PUGului pentru catunul Berceni, au reusit si ei sa deseneze niste amarate de patratele colorate.

De acum incolo nu o sa mai vedem pictura aia antica din PUGul anului 2000, ci mizeria de mai jos. Avem Primar, VicePrimar, Consilierii lu’ peste prajit …degeaba, nu au fost in stare sa dea si ei o poza din care sa inteleaga si cetateanul din Berceni ceva !!

Intelegeti ceva!?

Era normal sa o fi explicat calumea, “careva” din Primarie, intr-o inregistrare pe Facebook, precum stiu sa se inregistrezi pe tractoare, pe drumuri si poduri etc. tot la fel sa fi explicat cu degetul pe plansa pe ce naiba au dat ei bani …2 ani de zile!!

In cazul in care intelegeti ceva din mizeria asta de poza, pusa la dispozitie de Primarie, puteti merge in data de Aprilie 18 ora 14, la Scoala nr.2 ca sa va spuneti parerea.

Evident ca nici un “ales” nu spune clar, simplu si transparent ca exista un anunt si pe siteul Primariei cu o poza suficient de mare si niste formulare de propuneri/feedback.

Nu ca ar conta parerea cetatenilor, pentru panaramele “alese”, dar ….sa fie si pasul asta acolo.

Daca ar fi contat parerea noastra

 • am fi vazut rute ocolitoare
 • am fi vazut acea legatura dintre DJ401 si DJ301 (Cernica), pe care au dat bani grei sa o “planificie” panaramele de la Judet (vezi Orizont 2020)
 • am fi vazut parcuri si locuri verzi, acolo unde locuiesc oamenii si nu la dracu in praznic la marginea localitatii, undeva in camp, unde (evident) nu ar fi cumparat nici dracu loturi pt. case, asa ca …au “prevazut” parc. Pardon, verdeata, ce o insemna aia nu se stie, poate ca o fi vreun teren cultivat cu buruieni ( ca si alea’s verzi), gen ambrozie, ca si asa ii doare in cur de legea ambroziei
 • am fi vazut perdea verde, peste tot, de jur imprejur, ca doar jegurile imobiliare construiesc “viitorul” in camp agricol, ceea ce inseamna …praf, toata viata, si in timpul constructiei, dar mai ales dupa ce se muta adevaratii investitori, noi, cei ce cumparam mizeriile astea, ca prostii (da …cine ne pune!? ne pune lipsa de optiune mentinuta de panaramele jegoase “alese” cu toti pulitrucii lor lătrăi)
 • am fi vazut niste drumuri clare de legatura (12 m latime) de la DJ401 pana la casele din fundul campului
 • am fi vazut ca sunt case la 500 m de Autostrada cu o perdea verde sanatoasa de pomi si nu cu case la …30 de metri, cu un rand de ceva …arbusti / buruieni intre
 • am fi vazut ca nu se mai construieste si nici nu se mai locuieste in aria de protectie a infrastructurii de curent si gaz nationale (gen Mega si Market pe sub miile alea de volti)
 • am fi vazut ca se amenajeaza lacurile in scop turistic adevarat
 • am fi vazut semnele unei asezari onorabile cu cartiere cu drumuri largi (minim 9 metri) si cu spatiu intre case (minim 600 mp un teren, daca te si caci in el, si mai si bei de acolo!!! pana si in timpul comunistilor era minim 2000mp!!!, retarzii astia mizeri de acum nu au nici o strategie, decat sa scoata banii de la “prosti”, oferind cat mai putine optiuni)
 • am fi vazut cum se poate face si agricultura/zootehnie (impreuna cu refacerea sistemului de irigatii) dar si ca se poate locui “ca la oras” (fara praf in chiloti si miros si gust de dejectii in lingura), vedeti vreun drum agricol? Mai ales in aceste momente, de razboi in Ucraina, cand agricultura mondiala si papa sunt la mare cautare …sa plantezi niste caramzi in mijlocul campului ar trebui sa fie considerat ….tradare/atentat la securitatea nationala
 • am fi vazut cum ne interconectam si ne dezvoltam durabil cu Vidra si cu Popesti Leordeni si cu Sector 4 impreuna, parca aceeasi firma de casa a a spus ca s-a implicat si in PUG-urile din Popesti etc.
 • am fi vazut …multe, nu doar niste multe multe multe patratele inghesuite ca sa iasa mult si repede banu’ pentru nomenclatura politica Ilfovițană (si nu numai)

Uitati-va doar unde au prevazut “vizionarii” ilfoviteni …statiile de metrou, la …Mega/market, deci super aglomeratie sin tot Giurgiul si Ilfovul, direct pe “poteca” DJ401.

Cu asa PUG de cacat, si asa Strategie de Dezvoltare de cacat, este normal sa avem mizerii umane imobiliare care sa isi permita (nici macar) sa nu te mai minta frumos ci sa para de acum incolo foarte legal si normal sa ai niste chichinete de loturi, cat mai multe si cat mai inghesuite, cu spatiu intre case doar cat sa fugi repede acolo sa tragi o cacare …pe zidul vecinului.

Asta este trecutul, prezentul si “viitorul” pentru … “Teren Intravilan in Comuna BERCENI“.
Veniti repede, pana s-a pus afisul deja doua jeguri s-au luat, sunt …verzi, ca maro de la rahat inghesuit nu puteau sa le faca.

Ati vazut la ucrainieni ce spatiu era intre casele din jurul Kiev-ului!?!

Cate bombe au dat rusii tot nu le-au distrus pe toate.

La noi, cu 2-3 bombe d-alea cu vid au ras tot Berceniul asta inghesuit, prafuit si mizer. De fapt, la cat de inghesuite sunt casele, le trebuie doar un bobarnac mai tare asa si or sa cada singure ca piesele de domino.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.