Civilizatie: educatia …care este

Cetatenii din Berceni, ies noaptea sa isi acopere gaurile din Drumul Judetean, administrat de CJ Ilfov, deoarece acesti “alesi ai neamului” sunt “ocupati cu altceva” de luni de zile, iar politrucii lor, care trec zilnic pe acolo, se multumesc sa faca slalom printre gauri, in loc sa rezolve problema rapid, ok …hai si cu ceva poze calare pe galeata de smoala. Cand au facut saptamana trecuta poze calare pe pasajul de pe centura, constructie care abia se misca, puteau face poze si la gaurile de pe DJ401 ca tot “de-ai lor” sunt si acolo.

Din cauza lucrarilor care “sunt in program” (Pasajul, Autostrada),
asa merg copiii spre metrou, pe Drumul Judetean (de Ilfov) …pe jos, 3 kilometri!!
Si cu Autobuzul si cu Masina …la fel,
traversezi comuna imobiliara Berceni
intr-o ora si jumatate!!
Deoarece putorile de la Sector4 si Metrorex au fost si ei in vacanta
cam cat … profesorii si elevii (3 luni),
au inceput “sa lucreze” la gardurile Metrorex exact cand a inceput scoala.
Distrugand jumatate din parcarile de la metrou!!
Jeguri si putori ordinare!!!

Sa nu credem ca “ceilalti” sunt mai breji, un exemplu, vorbeam de “ctitorul de scoli modulare”, ca bazin didactic nu face, pai cum sa faca, ca aia “care este” cere munca la greu, asa ca “alesu neamului” ce face

  • distruge un parc al copiilor ca sa il umple cu beton, cand, langa scoala, este spatiu gramada pentru asa ceva, …inghesuind aceasta constructie intr-alta; unde vor mai iesi copiii in parc? pe unde va veni salvarea? dar pompierii? unde va fi soarele atat de necesar? uite ce spatiu ….nici macar de o trotineta, ati lasat, bai “vizionarilor”, intre zidurile cladirilor ?!?!
Au distrus un parc si l-au …betonat, sa iasa de o noua inghesuiala imobiliara si multe “dotari” spagare
  • nu face nimic in sensul maririi spatiilor de clasa/gradinita, de prin 2012-2016 asa, ca repede – repede, inainte de inceperea scolii, pe “forțatelea”, sa bage sub nasul Consililul Local niste spagi de clase modulare (20 containere), ca sa rezolve problema a 60 de copii “in plus, deodata, surprinzator”, cu …peste 300 000 euro!!

Si …culmea, ei vor sa sparga din bugetul local acesti peste 300 000 euro, dar …au spatii ce pot oricand fi folosite pentru acest scop!!

Tot din zona ctitorilor de stanga, Scoala 190 (sector 4) are un bazin “didactic” dar care este dat in grija unor “baieti destepti” …”care face” bani pe terenul scolii si al Ministerului Educatiei, capusand banii europeni cu care s-a construit acest bazin, peste bazinul comunist lasat de izbeliste 25 de ani. Aia s-au gandit la copiii scolii, astia se gandesc …si la ceilalti copii, “sarmanii”, sa le ia banii.

Hai da-i dreacu’ de politruci de rahat, depasiti si spagari ordinari, macar sa …mai “imbucuram” putin copilasii nostri dragi, plini de hormoni si floace la cur de le ies prin chiloti, de la 11-12 ani, de la cat au fost de imbuibati de carbogazoase, junk food si …alcohoale “ca barbatii”

Pentru noi inceputuri …(ne)clare

Ca sa incheiem pe un ton mai pozitiv, ia uitati ce fac unii cu doar …10 000 euro, minuni!!

Pentru ca nu sunt niste jeguri de spagari imputiti si retarzi, ci doar vor sa aduca bucurie si in inimi dar si in buzunarele cetatenilor.

De unde au acei 10 000 euro?!? Pai …un cetatean de bine le-a donat un teren (gramada), iar ei (scoala) l-au arendat, pentru 10 000 euro pe an (in fiecare an!!).

Pe cand niste jeguri de “intreprinzatori” de kkt din Berceni or sa doneze 10 hectare macar, unei scoli? Iar alti intreprinzatori, adevarati agricultori si producatori (si nu doar niste tractoristi transformati in “moguli” imobiliari), sa il foloseasca si sa dea bani “gratis” scolii respective?

Dar, cum tara asta este plina de cocalari de rahat, precum putoarea de mai jos, …pur si simplu, nu poti avea pretentii, de la astfel de jeguri, care, culmea, ajung politrucieni.

Jegu’ are hAUDI, hîțz bro!!
dar n-are bani sa-si plateasca gunoiul,
asa ca il arunca …pe la altii prin fata curtii
“că ie jmiechier, brooo”
mda …tragem apa si peste cacatu’ asta cu ochi

Sa nu mai spunem ca ii doare in cur la Primarie de putorile care “au investit” in Berceni si nu isi curata terenurile, mai ales acum cand ambrozia iti sare in …ochi/gat/nas etc. si nu stii de ce plangi, tusesti, te manaca toate alea, stranuti etc. , pt. ca pe “alesii neamului” ii doare’n cur si nu ii amendeaza pe …”putorile neamului”.

Priviti ce jeg infect se regaseste …chiar la Drumul Judetean

Allloooo, “dezvoltatorii”/”investitorii”/”ant(r)eprinzatorii”/”parandarat…prinzatorii” …ce faceti? Doar bani?!?

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.