Civilizatie: gunoiul nostru …si al vostru, la noi in curte

Gunoiul, acest subiect care nu moare nicioadata, mai ales cand traim intr-o oranduire subdezvoltata care nu stie decat …sa il bage sub preș, iar atunci cand dă sa iasă pe margini, sa tot …mute preșul de colo colo :).

Banuiesc ca stie toata lumea ce ne pregatesc cei de CJI, dupa ce au micsorat DJ401, de la 9 m la 7 m, si au facut niste “piste de biciclete” in valuri, ce s-au mai gandit ei, cu mintea lor proasta, de dupa (th)urmă …pai … sa ne arunce in cap inca o groapa de gunoi!!

Pe bune acum, astia din Ilfov nu sunt in stare sa faca nici un lucru bun calumea cap-coada? Sau …isi mai lasa de lucru si pentru mai incolo? :))

Dupa ce ca avem case la nici 50 m de autostrada, avem niste rahaturi de drumuri, ulite si drumeaguri prin campurile ilfovițene, nu avem curent si nici gaze peste tot, nu avem o firma decenta de luat gunoiul, nu avem canalizare deloc si nici apa, nu o sa avem nici macar …aer!! Iar apele subterane or sa fie infestate!!

Pe langa SINGURA groapa de gunoi din Bucuresti si Ilfov, ei vor sa …mai traga una!! Si ….tot acolo, intre Vidra si Berceni, dar mai aproape de Cartierul Nou Berceni, si da, mai aproape de noul cartier rezidential al unui investitor local, care …cu ocazia asta poate va candida la Primarie 🙂 .

Cine sunt acesti “ei”? Pai, gurile mufate la “pe surse” spun ca ar fi …toti (sectoare din Bucuresti si CJI), dar treaba murdara se face cu mana CJI / PNL!!

Cum se poate ca partid politic sa te umpli de gunoi, la propriu, si nu doar de gunoaie politice!?!

Dar, se pare ca CJI vrea sa intre in aceasta afacere jegoasa, cu picioarele inainte, nu conteaza ca il jertfeste, pe rugul gunoiului incins, pe cate un politician PNList local, sa zicem, la intamplare, Vice Primar cu sanse clare sa fie si Primar …pana acum, dar, CJI vrea sa indeplineasca ce si-a propus …sa devina operatorul de gunoi din Ilfov.

Se pregatesc CJI sa intre pe piata Berceni a ..gunoiului, ca altceva politrucienii nu sunt in stare sa faca, decat sa linga gunoiul, pt. ca cei ce il strang acum o tot lungesc de vreo doi ani “sa plece”, si se pare ca reusim sa scapam de ei, la anu’, cand vin ….Ilfovițenii PNListi.

In 09 Martie 2023, a fost semnat contractul de finanțare pentru Componenta 1. Colectarea separată și transportul deșeurilor municipale din cadrul proiectului „Sistem de Management Integrat al Deșeurilor în județul Ilfov”, POIM 2014-2020, Axa Prioritară 3, Obiectivul specific (OS) 3.1.

Ashaaa, le colectam si transportam ….dar unde ?!!? Ca e doar o groapa de gunoi “amarata”, la Vidra, in care varsa tot Ilfovul si tot Bucurestiul, dar stai … “la Vidra avem un PNList lingau d’al nostru, ala nu zice nimic, mai ales ca le luam gunoiul gratis in toata localitatea, pe cand prostii din Berceni platesc, scump; si ce, ne …cacam pe PSDistii si PNListii aia nesemnificativi de la Berceni, pe care ii afumam cu mirosuri pestilentiale, iar cu levigat le omoram fauna din lacuri

Ia uitati care este “business case”-ul lor …”aia din Berceni si VIdra deja s-au obisnuit cu gustul de cacat, asa ca …mai merge o groapa” (!?!)

Asta zic politrucii plumii, jegurile mizere din politica dambovițeano-ilfovițeană, acele mizerii retarde si ceaușei reinventati, ce nu pot gandi nimic util cu mai mult de …un pas pentru populatie, si zece pasi utili pentru mizerabila lor masinarie de jeguri si interese, in care fiecare se crede …precum se crede grasul ala borțos de porcuror de la Iasi, cu tupeu de porc infect, si moaca la fel.

Astazi, Mai 05, cetateni din Vidra si Berceni au fost sa demonstreze in fata CJI, dar, surpriza …erau si cei de la groapa actuala de gunoi (!?) care protestau …impotriva noii gropi :))) Doaaamnneee, in ce lume de jeguri manipulatoare traim.

Imaginati-va ca o sa se faca si groapa asta noua, de ce o sa avem oare parte?

  • si mai multe momente in care aerul va fi insuportabil (!!)
  • o si mai poluata panza freatica
    • macar de ar fi adus apa si canalizare, in Berceni, in schimbul …otravirii vietii noastre
  • o si mai poluata retea de ape supraterane (pârâuri si bălti) cu levigat “scapat din intamplare”
    • pe care Gardienii Mediului din Ilfov …nu or sa il vada, fiind …frati de partid cu CJI
    • vedeti din poza de mai sus, cum noua groapa este prevazut a fi inconjurata de ape (care sa preia levigatul “scapat intamplator” cu țărăita)
  • legumele din “bazinul legumicol din Vidra” or sa fie si mai “sanatoase” cu aceasta poluare
    • atat de mult ii doare un cur de agricultura tarii, si sanatatea populatiei
  • iar preturile terenurilor din zona ….. din ce in ce mai mari
    • pt. ca daca omul alege sa vina, ca orbetele, intr-o mizerie de camp, sa isi cheltuiasca agoniseala si sa se indatoreze pe trei vieti, tot la fel o sa ignore si mirosurile si toate riscurile “nesemnificative” la care se supune
    • “cu siguranta” ca se ajunge la cei “65.000 de persoane, cât este estimarea experților pentru anul 2040

Credeti ca Gardienii Mediului din Ilfov ii vor amenda pe cei din CJI pt. descarcari “accidentale” de levigat sau pentru degajari “accidentale” de gaze toxice in atmosfera (pe la 2-3 noaptea)? Cum “nu reusesc” sa-i prinda pe mizeriile cu groapa de acum, mult mai “greu” le va fi sa-i prinda si pe CJI :)) Iar vina se va arunca intre EcoSud si CJI …asta asa, ca sa ne faca pe noi cu capul, iar ei sa se distreze pe banii si sanatatea cetateanului, care ii si voteaza, ca niste prosti tembeli ce sunt(em).

Mizeriile astea impotente nu pot face nici macar 1% din ce sisteme si combinate integrate faceau comunistii, aceste jeguri ordinare de politruci, doar se caca in curtea țării, pe bani multi si apoi, tot pe bani multi, cauta niste “maturatori”, de rahat si ei, tot pulitruci pulifrici d’ai lor.

De ce ieseau in trecut prinții tembeli si handicapati? Pt. ca regii si reginele erau inrudite …si faceau copii intre ei, ca veri!?! Tot la fel si cu politicienii astia, ce si-o trag unu altuia, in grupu’ ala numit “partid”, ies tot felul de …monstruozitati din frecangeala asta, intre “rude”.

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.