Transparenta: sedinte CL Berceni

Deoarece partidele USR+, PNL si PSD au agreat sa ofere transparenta, mai ales sa filmeze sedintele alesilor nostri din Consiliul Local Berceni, iar acesti “oameni dintre noi” sa fie mai mult decat niste maimute tembele, care zic doar “yes sir”, precum le arata din varful degetului partidul care i-a facut sclavi; o sa adaug aici fiecare sedinta care a fost facuta publica.

Meetings in tough times – funny illustrations – Illustrations about life

Deoarece aceasta “transparenta” are mai multe fețe, inclusiv locul unde sedintele sunt publicate, sunt …mai multe locuri, doar asa, ca sa-i faca cu capul pe alegatori. Va amintiti, cand in trecut se specifica obligativitatea publicarii anunturilor Administratiei …”intr-un ziar”? Iar aia din Ilfov publicau in ziarul local din …Satu Mare, aia din Constanta in ziarul din Timisoara si asa mai departe.

La fel fac si carnatii locali, ne ofera mai multe surse, gen

Pe masura ce vor aparea noi dovezi de transparenta (filmari, rezumate, detalii picante etc.) , or sa fie adaugate aici (in ordine descrescatoare).

Ar trebui si o pagina in care sa fie clare proiectele la care lucreaza Primaria, si cine este responsabil de fiecare, in felul asta sa stim cine ce face (activitatile gen “semnat ca Primaru cadouri la suprapret” sau “pupat in cur CJ si vedetisme pe FB” …se pune, dar …max o zi pe saptamana, in rest …ce dracu’ faceti pentru ~10 000 ron / luna!?!).

Sedinta CL 30.09
(2021)
O dovada mizera de porceala a majoritatii in CL a PNLului, si-au bagat reprezentantii la Canalizare si la Sport (unde finul Primarului a fost bagat de PSDisti). Abia acum si-a dat seama Primaria ca Clubul Sportiv functiona fara …un regulament.
Invarteli tembele cu echipele de fotbal de la Clubul Sportiv Berceni (90 copii/800 ron/pe sintetic) si Mihnea Alexandru (20 copii/1500 ron/pe iarba) si “inchirierea” terenului. Ar mai fi Metalo Globus (2500 ron / pe meci / pe iarba).

PSDistii au propus un buldoexcavator nou (leasing) si o donatie de camion, dar …fara nici un fel de business case prezentat transparent.

S-au aprobat niste PUZuri si preluare de terenuri la Primarie.

Transfer de finantare de la CNI la Saligny pt. asfaltari. De ce forteaza PNL chestia asta? Nu sunt buni banii de la CNI?

Primaria sa puna la dispozitia CL documentele tehnico-economice pt asfaltare (aprobate din 2016) dar proiectul de executie sa fie si el vizibil.

Primarul sa prezinte Raportul de Activitate, si sa atribuie sarcini VIcePrimarului.
Sedinta CL 30.12

Intalnire SalTrans 23.12
(rezumat)
Sedinta CL 23.12
(rezumat)
Dezbatere strategie de dezvoltare 23.12: buc 1, buc 2, buc 3

Sedinta CJ Ilfov 21.12 – doar rezumat (USR/Plus)
Mizerii din Primarie ; bani luati fara nerusinare din buzunarul comunitatii (fara avizul Consiliului Local), pe motiv de “cadouri copii” + “cheltuieli firma acolita cu …un angajat” =
…josnic!!!
(evident ca grupul de FB acolit/sclav PSD, “Berceni Oficial”, i-a sters postarea)

Alte mizerii, VicePrimarul (de la PNL) ar lua ~10 000 RON pe luna …degeaba, ca nu da pe la biroul pe care Primaria ar fi platit …30 000 RON !! (doar amenajarea, gen glet/vopsea/birou/scaun/laptop etc.)
…josnic!!!

Primaru’, in loc sa faca echipa cu VicePrimarul, mai plateste un PSDist, parca cu ~9 000 RON pe luna, pe post de “Administrator” (aceeasi persoana care in ultimii 4 ani a fost …Vice Primar, degeaba; atunci nu era nevoie de aruncat banii comunei pe un “Administrator”, acum “este”).
…josnic!!!

Iar, dupa cum bine stiti, atunci cand te …portezi (cu numerele), primesti si ceva bonusuri, tot la fel …un popă, “s-a portat” si el, de la PSD la …PNL, si, a primit un bonus de …400 000 RON, direct de la CJI/PNL, pt. a continua constructia noii biserici, finantata in ultimii 4 ani de …PSDul Primariei, pe care scuipa popa acu’ (“popo, popo, te spurci cu toti dracii, sa fauresti lucrearea …Domnului, care’o fi, PSDist/PNList nu conteaza …BANu’ sa-ti iasa!!”).
…josnic!!!

Marire taxa SalTrans, de la 5 lei la 11 lei, pe persoana/lună; in conditiile in care noi facem reciclarea, si SalTrans nici macar saci nu mai asigura; pt. 5 lei asiguram noi oricum sacii, pt. doua luni. SalTrans nu justifica cresterea!
…josnic!!!
2020 Decembrie
Sedinta CL 03.11
Sedinta CL 17.11 (si de la PNL)
2020 Noiembrie
Protocol USR-PLUS-PNL Berceni
Sedinta Investire
2020 Octombrie
Candidat USR+
(“modernistii” online)
Candidat PNL
(“vedetele” de la Sala Palatului)
Candidat PSD
(“neinfricatii” “dintre oameni”)
Trei partide, trei tipuri diferite de abordari, pentru toate “gusturile”
2020 August – Septembrie

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.