Transparenta: cu pumnu’n gura si mana la ochi

Ce fac panaramele “noastre” zilele astea, cand ucrainenii mor, bombardati la ei in țară, iar Putin baga pumnul adanc pe gura cetatenilor rusi? …pai fac si ei, ca Putin, incep sa bage pumnu’ in gura societatii si cetateanului român.

Mai precis

Practic, orice critică mai substanțială pe care un cetățean obișnuit sau un jurnalist o va aduce unui politician sau unui partid politic va putea fi considerată infracțiune și pedepsită cu închisoarea de la 6 luni la 3 ani

Dar, daca in text bagam un #gluma, #metafora, #ceeacevezinueceeacecrezi este bine? O sa Invalideze hashtagul asta orice acuzatie la grupul de cacati cu ochi posibil referit sau nu, si generic numit panarame si/sau politruci?

Adica, de fapt, noi, cetatenii nemultumiti, nu spunem serios despre nimeni, nici macar despre politruci si panarame, precum ca ei chiar ar fi hoți, panarame jegoase, lichele murdare, jeguri, cati, asa ca am putea sa spunem pe scurt, la intamplare, #PaHoJeLiCă …si v-a intelege fiecare ce vrea.

Sa nu uite pubelele #puiemutin-iste, sa interzica (retroactiv) si urmatorul șlagăr, interpretat (pe romaneste si clar) de cantautorii …B.U.G. Mafia

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.