Civilizatie: chiar intră comuna Berceni in carantină

Update 2021, Octombrie 05: Rata de infectare in comuna Berceni este ….cea mai mare din judetul Ilfov, 14.57 la mie !!! Haideti bercenari, puteti mai …rau !!

Update 2021, Ianuarie 07: Comuna Berceni iese din carantina, dupa aproape 2 luni de …simulare; in sfarsit se deschide frizeria 🙂 , oh da, se deschid si bodegile (oficial)

Articol original 2020, Noiembrie 18

Cu o luna in urma ne intrebam daca intra comuna Berceni in carantina?

Acum e o certitudine …da, intrăm!

In Octombrie 28 rata era 3.31, iar in Noiembrie 18 rata este 10.11!!

COVID-19 loveste Berceni!

Am aparut la tv/media/ziar, impreuna cu alt catun ilfovitzean.

Suntem cei mai tari?! Simtiti un sentiment de bucurie si mandrie locala tembela? Simtiti ca ne doare in cur de toti si toate, mai putin de propria mandrie “locala”? (locala curului “in care ne doare” pe / si de majoritatea “semenilor”)

Mda, am putea zice ca asta tine de faptul ca ilfovitzenii …nu au luat bacu’, nici anu’ asta :), au fost cei mai prosti din tara, ca sa zicem asa (al câtelea an la rând oare?).

Si ce au facut? Si-au numarat banii!! (simtiti iar acea mandrie locala tambela si subdezvoltata?) Mda, banii luati pe terenurile agricole “inteligent” transformate in vile agraro-capitalist-subdezvoltate, cu …cacați si pișați in curte si glod pana la statiile de autobuz (aproape demolate) de la Drumul Judetean asfaltat si ala …in urma cu peste 20 de ani si plombat cu polonicul, iar acum “in lucru” de 4 luni, si inca vreo 12 luni, ca sa traga niste cabluri si un rand de conducte!

Da, suntem cei mai de cacat si pisat din Europa, bem apa de unde ne cacam, din aceeasi curte, pardon, acelasi petic de 250mp, petic de teren pe care “fauritorii strategiei locale” ii considera “mai mult decat suficienti”, iar altii/aceeasi se bat cu pumnii in pieptii fara creieri ca …ei nu au nevoie de altii sa ii scoata repede de la coada vacii, ci vor sa o faca …in ritmul lor, lent/insuficient/deloc. Da, in acelasi ritm in care ei isi plimbau vacile si caprele, atunci cand terenul lor era …nici macar 50 de bani metrul patrat, adica, nici macar 5 000 lei / ha (calculat pt. cei ce nu si-au luat Bacu’, si nu stiu sa calculeze mai sus de 250 mp).

Deci, bai tampitilor care vreti “independenta” de Bucuresti, daca erati intr-un sat comuna din fundul judetului Olt, jegu ala de parloaga neingrijita, pe care voi o vindeti, ar fi costat nu mai mult de …3 000 ron …hectarul / 10 000 mp!!! RON, nu mii de EUR!!

Deci handicapatilor imobiliari, gasiti retarzi sa va cumpere parloagele la preturile astea de 10-50-100 euro pe mp DOAR pentru ca sunteti langa Bucuresti, doar pentru ca traiti ca niste capuse imputite pe seama Bucurestiului, nu pentru ca aveti voi ceva special sau ca va cacati cumva aur in terenul ala cu buda in curte.

Asa ca, deja sunteti in Zona Metropolitana Bucuresti-Ilfov.

Pana si “zonele de influenta” sunt echitabil impartite in aceasta zona metropolitana, cine ia Bucuresti, nu ia Ilfov, si invers. Ce mai conteaza ca in loc de Prefect de Bucuresti si Prefect de Ilfov ar fi un …”Guvernator” de Bucuresti si Ilfov?! Mda, suna boieresc-chiaburesc-antinationalist termenul asta de Guvernator, poate ramane tot ceva gen Prefect de Zona Metropolitana (tot un politruc pus politic, ca si acum).

Apropo de cum se face treaba “la Ilfov”, ce retarzi pun la treaba o firma sa faca un PUG, la Berceni, ca apoi saraca firma sa intrebe la niste …cetateni turmentati gen Initiativa Berceni 🙂 daca nu cumva au ei niste planuri !?! Bai panaramelor!! Platiti o firma degeaba? Si nici macar nu cautati ce mizerii de hartoage aveti prin sertarele Primariei si ale Judetului? Haide, acum sunteti impreuna, faceti ceva calumea, nu doar tocati si mai multi bani, degeaba.

Si, sa dea dracu pe voi, daca nu faceti acel PUG sa fie integrat cu hartoagele Judetului imobiliaro-agrar Ilfov si cu Capitala Bucuresti, pe care o si …capușați ! 🙂

Deasemeni, mai citesti alte panarame ONGiste de pe grupurile de fb PNListe sau PSDiste ca cearta pe cei 3000 – 5000 cetateni (din cei ~12000 locuitori) care nu au buletin de Berceni. De parca nu este suficient ca exact acesti cetateni au bagat sute de mii/milioane de euro in parloagele comunei si …nu au primit nimic in schimb! Cu siguranta ca nu cu impozitul de pe cele 2-3 masini or sa faca …canalizare si asfaltare si trotuare si parcuri in toata comuna :))), dar macar o sa creasca numarul de consilieri locali, si salariul Primarului si VicePrimarului.

Retarzilor de lătrăi ONGisti si politrucisti, noi ne-am facut partea de investitie (numarati casele, de pe o strada, cel putin 6000 in comuna, si inmultiti cu doar 100 000 Euro; sute de milioane de euro!), voi nu ati facut nimic, dupa ce faceti si voi ceva, mai facem si noi, adevaritii investitori, un pas (buletinul), sa va meritati salarii mai mari si consilieri/politruci mai multi platiti din taxe mai multe. Aveti timp 4 ani, suficient sa faceti un oras nou, nu doar sa trageti niste conducte de cacati si asfalt peste pietrisul si fundatia drumurilor intretinute si puse tot de noi.

Ei da, am plecat de la faptul ca cătunul Berceni intra in carantina cu toti covidioții din el.

Asa este omul idiot, pana nu vede nu crede. Iar daca simte ca il mananca ceva in gat sau stranuta sau are o mica febra zice ca …”nu este altceva decat gripa sezoniera“, si nu il intereseaza daca e COVID, asa ca pot sa crape ceva vecini batrani, pt. ca el, covidiotul, are exact acea “mandrie si grija fata de comunitatea locala” pe care niste panarame de politruci o rastalmacesc de parca ar fi altceva decat …o mare durere in cur, atunci cand te caci in buda din fundu’ curtii …ilfovitene.

Or sa carantineze Berceni, care este (mai nou) pe o ruta foarte aglomerata , folosita pentru intrarea in Bucuresti (dupa largirea Soselei Berceni), fiind cam unica prin zona deoarece minciuna CJI din 2013 cu Orizont 2020 nu a facut nici o ruta alternativa, si nici Bucuresti nu a facut prelungirea bulevardelor Brancoveanu sau Metalurgiei, pana la Centura, precum era prevazut de 40 de ani in PUG-ul “comunistilor”.

Ce se intampla cu cei ce trec pe DJ401? Detaliile ar trebui sa fie aici, doar ca documentul referit …nu se incarca :))) . Bravo bai “perfectule de Ilfov”, exact asta face diferenta intre un “-” si un “_”, exact aceste detalii “de rahat” fac diferenta intre ceva care functioneaza si ceva ce nu merge deloc.

Intram in carantina maine, dar au uitat sa puna …detaliile oficiale.

Bine ca Primarul de Berceni (ma rog, georgi-consultantii) a salvat hartoaga “perfectului”, pe …Google Drive, Evident ca un alt copypaste si scanare si mai de rahat se afla si la CJSU. Iar daca vrei sa stii bai cetatene de Berceni, care este zona exacta carantinata …ia de’aci

…ti-e mai clar acum !?
Sau ei par “mai destepti” si tu mai …prost informat?

Hai sa vedem ceva detalii utile

Cand te uiti la scanarile astea de rahat, te intrebi, oare, la toate institutiile astea pe bani publici, le sta ….scannerul in pantă !?! :))

De notat cat de indolenti si taraganatori au fost si cu aceasta rata de 10.11 la mia de bercenari (50/50, bastinasi/investitori “invadatori”) ,

Asa ca …de unde naiba au scos acest numar, 9395, daca doar 6816 au drept de vot/resedinta?

Or fi facut niste jonglerii gen:

  • cam max 12000 locuitori, cam 7000 cu buletin,
  • sa zicem ca doar jumatate din cei fara buletin chiar locuiesc pe aici (si nu doar spala banii pe imobiliare),
  • deci 7000 + (12000 – 7000) / 2 = 9500 (rotund).

Adevarat, este josnic faptul ca nu au comunicat cinstit (Primarul/VicePrimarul) acest numar, si ca il aflam de prin ziare, sau de la niste consilieri guralivi de pe grupul lui politic. RUSINE !!!!

Tot la linkul Prefectului de Ilfov se gasesc si formularele de completat (pdf si editabil), cand plecam pe ulitele desfundate ale satului.

Nu ati purtat masca, pt. ca sunteti tari in …gena dacica? Acum purtati si masca si grija “darii in seama” completand hartoage, doar asa, ca sa ne mai educam nitel covidiotii.

Pana nu baga astia o aplicatie sa ne urmareasca cu mobilu’, cand mergem la buda din fundu’ curtii, sau prin ulitele catunului Berceni, inundate dupa ploaia de ieri, si sa ne amendeze daca nu purtam aplicatia cu noi, pana atunci toti acesti covidioti “tari in gena dacica anticovid” (care a cam cedat acum) or sa tot umble creanga.

Sa nu mai vorbim de cei exploatati zilele astea in DSPuri, aceia care trebuie sa faca munca de teren a tuturor acelor neamuri si cunostinte de politruci, implantate in atatia ani pe salarii mari nemeritate, lipitori cu tentacule multiple ce sufoca institutiile publice, precum ne sufoca acest COVID plamanii, incetinind oxigenul sa mai ajunga in organism, la fel aceste lipitori ucigase incetinesc si opresc dezvoltarea acestei tari si mentin acele “independențe oligarhice locale” intr-o “democratie” prost inteleasa si mai mult decat daunatoare!

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.