Alegeri: panaramentare, pe bani multi

Ai fost la vot?!

Si daca ai fost, de ce ai votat extremistii bah tembelule!? Ti-e dor de Dracnea? Sau de Vadim? Sau de alti “credinciosi, verzi patrioti extremisti, cu arma in mana” si indreptata spre tampla ta si a celorlati care nu erau cu ei (ai alte pretentii de la niste ultrasi)? Si toate astea doar ca sa destabilizeze tara si sa faca oamenii neatenti la incapacitatea lor de a conduce economic si stabil o tara mare precum Romania!

Pentru cei ce nu au iesit la vot …foarte bine, ca la cum arata mizeria de optiuni v-ati fi indreptat ca mustele tot spre …AUuuuRussia!

Acesti AiURiți, au aparut exact cand a lasat “nationalistul” Dracnea un loc liber de demența politica, exact asta ziceam cu peste un an in urma (Iunie 2019). Iar in Septembrie 2019 s-a infiintat hAURu’!

Voi le-ati ascultat retorica bai!? Ei nu se identifica si nu fac aliante cu nici unul dintre celelalte partide !? Dar, sa punem de un pariu, in maxim 2 luni ii vedem pe Micky Mouse si pe Fleaoșcaianu integrati in absolutul AURescian. 🙂 Asta asa, ca sa le mai confere putina “verticalitate”.

Deci, bine ca n-ati votat, ca sigur ati fi pus stampila …AiURea.

Si de ce n-am votat?

 • ca e frig ca dracu’ si mie scarba de “oferta” politrucilor, si nu as fi vrut sa votez AiURea.
 • chiar daca vroiam sa votez PNL doar pentru ca a inceput pasajul de la Berceni, ma ia cu sila majora cand ma uit pe grupul lor de fb si vad cozile alea natange de topor cum …acuza lumea, pe diverse motive, iar motivul actual este acela ca …nu si-au facut ei jocul politic de “partid unic” si or sa fie nevoiti sa gandeasca nitel mai mult decat sa scuipe pe gura proasta niste arongate, pentru ca va trebui sa faca aliante si sa le si mentina (da, or sa munceasca putin pentru acele salarii de 14 000 ron direct in mana / 45 000 ron indirect in mana)
 • ca gigolou PNList de Berceni, in loc sa filmeze in ce hal dezastruos arata Berceniul, adus de letargia cu care “munceste” la DJ401 … CJ Ilfov / PNLul de Ilfov la care este si el partas, el ce face …face reportaje la Pasajul Berceni, se ocupa de propaganda Parlamentara!! Baaaaiii, tu esti la Ilfov, nu mai da atatea limbi in alte parti! Concentreaza-te pe ce ai de terminat bine si repede aici, de unde esti tu, unde ai tu readacinile! Nu pe ce fac altii mai mari ca tine, si mai potenti.
 • ca PSDistii au stat si au latrat in mod aberant de pe margine
 • ca USRistii …au fost niste putori neimplicate, care s-au vazut alesi si au pus frana, ca daca ar fi dat mai mult din coada venea lumea cu si mai multe voturi si si mai multe pretentii la ei. Dar, se pare ca …”puțoii” si-au cam atins limitele. Si asa m-am saturat de moaca si “ideile” plesuvului ala ce a trait toata viata lui impartind “de la el putere” bani europeni iar acum si-a gasit un alt locsor caldut de care tine cu dintii, dar fara sa faca ceva constructiv. Auzi la el aberatie, daca oamenii nu au optiune se pot inscrie in USR sa puna osul la treaba!!! Baaah, boule covidat, ei or sa voteze AUR!
 • ca PNListii nu au insistat sa ii atraga pe USRisti la facatoria din ultimul an, si si-au luat Romania pe persoana …politica
 • ca PNListii nu sunt altceva deact niste alti lupi flamanzi PSDisti, doar cu o alta culoare la blană, vezi cum acapareaza functiile de conducere prin abuz/flagrant si in mod nedemocratic
 • ca Mucușor, a scuipat cu bolta spre radacinile si “valorile” lui adanci USRiste si a lins de la cotor ciolanul PNList, cu atata gratie si abnegatie (cu capul plecat, in genunchi, cu gura plina) chiar inainte de Alegeri; mi-e scarba ca te-am votat!!
 • ca nu vedem nimic constructiv in jurul nostru ci doar o continua minciuna si acuzatii retarde de nivelul gradinitei
 • si nu in ultimul rand pentru ca …USRistii de la Berceni s-au dat la fund,
  • nu tu proiecte adevarate (basinile alea de dupa locale sunt niste chestii rasuflate),
  • nu tu follow up,
  • nu tu transparenta,
  • nu tu implicare adevarata,
  • s-au vazut consilieri …mucles;
  • Gata bai “puțoilor” ?! Vi s-a terminat gazu’ ?!!
   • V-au facut “ne puțoii”/”co.oșii” !!
   • Sau ati asteptat parlamentarele ca sa va creasca si voua ceva …păr ?

Ce este bine dupa aceste Alegeri?

Pai in primul rand faptul ca va trebui sa se miste niste neuroni.

Ce a iesit la Locale in Berceni, a iesit si la Parlamentare in …Romania. Partidele vor trebui sa duca munca de negociere, vor trebui sa gandeasca aliante, spre binele lor, speram a fi …necompromitatoare (gen …USL)!

Sau …cine stie, spre binele tarii, in aceste momente triste, cu iz clar extremist (9% !!!!!!), o alianta PSD+PNL+USR++ ar arata

 • maturitate politica,
 • dorinta de constructie (aveti bani europeni sa va spalati pe cap cu ei, ia sa vedem),
 • forta unitara (faceti sa ne fie dor de scandalul retard politrucesc mentinut de lătrăii grotesti de pe internet)!

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.