Sport: CM 2022 – ce mai finala!!

Ati vazut aceasta cea mai frumoasa finala de Campionat Mondial de Fotbal!?

Pfoooaaa, mori de inima!!

  • 2 – 0 pt. Argentina, aproape tot meciul, Franta …pe nicaieri
  • 2 – 2 , asa deodata !?! Băi, dă-l dracu’ de polish/polonez (arbitru), le-a dat un’shpe metri francezilor, apoi i-a impiedicat pe argentinieni sa faca o faza periculoasa chiar in ultimul moment, doar ca sa …fie spectacol; hmmm, arbitru’ asta miroase a politruc circar!!
  • deci ….prelungiri
  • 3 – 2 pt. Argentina, parca Franta a mai inviat nitel dupa pomana
  • 3 – 3 zbaaaanngggg, MBuc-MBuc a bagat si al treilea gol al lui!!
  • deci …lovituri de la 11 m
  • francezii …rateaza si pierd, pfooaa, nebuniee

Ce mai este nebunie la acest meci si finala de CM 2022?! Cine stie !? Ela eu, ala eu …

Exaaaacccttt … v-ati prins !!

Este primul Campionat Mondial ever, cand o singura țara aproape ca urca pe podium cu ..doua echipe!!

Maroc a luat locul 4 si locul …2!! 🙂

Mdaa, echipa Frantei pare un fel de echipa “Maroc 2″, singurul alb din echipa lor tot …”brunet” e :)).

Considerand ca era si Macron acolo, putem spune ca singurul alb din echipa Frantei a fost …Macron :).

Bravo, Maroc!! I-ati cotropit pe francezi la ei acasa, le-ati furat echipa de fotbal, ati facut-o your bitch pe bunaciunea din Parlamentul European, ne-ati luat Loganu’ si Snaderou’ 🙂 hmmm … ai dreacu’ voi!!

Asta este cand o natiune cu politicieni si …altele, cu capul pe umeri, primeste suturi in cur, merge inainte, nu doar fura ca cacatii nostri retarzi. Despre fotbalistii transformati in agenti si speculanti imobiliari ai Romaniei …nici un respect, nici macar de scuipat nu mai ai pe cine injura, sunt niste nimicuri precum patronii lor “afaceristi” (spalatori de bani pentru politrucii corupti).

Dar sa ne dam nitel nadufu’ pe careva ..pe aia “alesi” ca doar nu i-am scuipat in buletinu de vot degeaba. Votati dracu odata mizeriilor legea aia sa nu mai exportati materie prima, 15 ani de acu’ incolo, …lemn, mai ales!! Ati chelit suficient padurile, tradatori infecti ce sunteti!!

Cum dracu’ bai politrucieni de cacat, terminati o statie de metrou (Tudor Arghezi), cu doua luni inainte de program, dar voi o inaugurati …peste 6 luni?!!?

Ati terminat sinele de 4 luni, instalatiile de 3 luni, nu ati fost in stare sa testati “ramele” de tren de doua luni, si va mai trebuiesc inca 6 luni !?! 8 luni doar ca sa va dati nitel cu trenu la vale si la deal si sa mai strangeti doua suruburi?!

Dar, este “de inteles”, voi inca functionati dupa modelul stravechi PZD-PLM bine counoscut, “lungeste-le nervii si rabdarea votantilor prosti si salivăcioși” ca sa le “sporești iubirea“. Bai cacatilor politrucisti de tinichea, asa faceti si cu sotiile/amantele voastre? Pai d’aia bai cacatilor se fut alea cu altii si voua va fut doar banii!! Impotentilor, pt ca veniti cu abordari d-astea de evul mediu, iar voi ziceti ca este …”politica”.

Schimbati-va sociologu’ bai prostilor, sau astrolog expirat ce o fi, ca nu stie sa citeasca nici macar un un ziar, d-apoi in semnele societatii “multilateral dezvoltata”.

Voi asteptati acum sa se termine Pasajul de la Centura, ca sa puteti da drumul ambelor in acelasi timp, si sa ne dati …orgasm, maxim?! nu-i asa?? Sau doar ati fost niste putori letargice pana acum?

Alooo, băi sociologi pulitruci de carton, “anticiparea” este de efect, daca o si alimentezi cu fapte, pe care votantul sa le simta, nu doar cu vorbe, poze, zambete si sa le aratati zaharelul. Iar in cazul statiei de metrou si pasajului de la centura, va puteati juca foarte frumos si cu succes cu explozia de bucurie pe are ati fi putut sa le-o dati populatiei daca …in ajunul Craciunului ati fi deschis statia de metrou!!

  • Chiar si fara parcarea Park&Ride respectiva, 300 locuri de rahat si cocotate inghesuit pe 2 etaje, nu or sa faca mare diferenta (acestea vor fi folosite de aia de la birourile Metrorex construite deasupra statiei, si nu de cei …20 000 locuitori din comuna Berceni)
  • Chiar si fara terminarea lucrarilor la pasaj, care va fi benefic mai mult pt. aia de pe Centura si doar jumatate din timp pt cei din Berceniul si Ilfovul agricol-imobiliar

Ati pus politrucii zvoneri PLMisti de Berceni sa imprastie zvonul ca dati drumulul in Decembrie la Pasajul Berceni “partial”. Nu ati reusit sa asfaltati doua benzi, sa faceti si voi un giratoriu in care sa se poata intra fara sa rupi bordurile, si sa puneti niste garduri pe borduri!! Cum dracu sa faceti asta cu 5 oameni si o macara stricata lucrand la pasaj in ultimele patru luni!?!

Sa tragem apa peste pulitrucii constructori si sa incercam o intrebare, pentru urmatorul articol, …dupa ce se da drumul la Pasaj, pe ce directie va fi blocaj nasol, multi ani de acum incolo?

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.