Civilizatie: nu face ce trebuie …rupe-i capu’!!

O fi didactico-pedagocico-psihologico-academico-economico … bine asa?

Sa ii dai sa zaca daca a gresit, ca sa tina minte a doua oara sa fereasca capu’!! 🙂 Al dreacu’ el de copil, cetatean, turist strain etc. nu ne intereseaza ce este, noi il pedepsim sa zaca …mort, daca nu este in stare sa vada niste indicatoare tembel puse.

Asta se intampla cand pulitrucii gandesc in locul specialistilor!! Sistemul nu merge!! Se repara mai mult decat se construiste!! Mor oameni!!

Si nu este singurul caz!

Au venit si la noi, niste turisti greci in vizita, iar voi ati omorat aproape …10% din ei! Cu indolenta si aroganta voastra de neganditori incapabili!

Dar, pe mizeriile letargice si impotente, care se chinuie doar ca sa isi justifice prostia si nu sa repare sau sa imbunatateasca ceea ce au facut prost, pe acestia …NU ii doare la bască de morți !! Ii doare doar de egoismul scaunului lor si de impresia lor falsa asupra propriei “puteri” si “gandiri supreme”.

Precum bou’ ala de la ucraineni, care pt. niste idealisme ieftine si “drobul de sare” si-a distrus propria tara …varza a facut-o, chipurile sa apere Europa, iar rusii …sunt tot acolo.

La fel si tampitii aia de la Pasajul Unirii, da băh retarzilor, este bine sa iti protejezi infrastructura si investitiile critice dar nu sa omori oameni!! Mai ales daca o poti face si mai simplu.

Al catelea accident e asta? Al 5-lea? Acum e cu morti, tot la fel o sa puneti la loc acea chestie distructiva? In loc sa ganditi ceva mai “light”, daca soferul este bou, acel ceva sa nu se infiga in autobuz si sa omoare prin strivire oameni!! Ci acel ceva …poate fi chiar o bara de plastic, ca un fel de bara de batut covoare, nimic puternic, dar care sa zgarie pe craierul soferului dobitoc, sau obosit, si abia apoi ii bagi limitatorul …distructiv!!!

De ce nu puneti niste bombe sa ii explodeze capu soferului si tot camion/autobuzul!? Sau niste lunetisti ceva, pe pasaj, care sa traga la ….cauciucuri, si cu vreun AG pe umar, in caz ca nu nimeresc!? Sa fiti siguri ca nu va strica lampile nou puse de la pasaj?!

Da, exact de aceea trebuiesc specialisti, mai ales cand inaltimea acestui pasaj se stie ca este redusa, si ati patit-o deja de 5 ori!! Ar fi “terorism” sa ajungeti sa puneti la loc aceeasi chestie ucigasa cu aceleasi maini ucigase (prin nesimtire, indolenta si lipsa de creier).

Da, bai pulitruci cacati imprastiati, se poate scoate vinovat oricine, soferul, pasagerul din spatele lui care a tras o basina puturoasa, cainele vagabond care i-a trecut prin fata ..exact cand el trebuia sa vada presemnalizarea, sau ăia care i-au pus AC pe coviltir, poate chiar Dumnezeu …dar “niciodata” pulitrucii ‘zdii masii!!

Mai ales cand inaltimea nu este cea standard prin lege (fie ea si “feroviara”)!! In loc de 4 m erau 3.75 m si acum sunt …3.50 m!?! Daca au picat 5 “avioane” inseamna ca ati intrat intr-o zona sensibila de siguranta in trafic, faceti ceva extra!!

Deci, onorati cacati alesi, faceti precum v-au invatat la scoala, pe care ati facut-o mai mult in baru’ de la coltu’ strazii, ca d-aia aveti creierii muci acum

 • “avertisment verbal”
  • pe asta il aveti pus, in scris 🙂 , dar nu se vede pe banda pe care mergea soferul, puneti si acolo!!
 • “avertisment in scris / mustrare”
  • pe asta nu-l aveti, puneti bai ceva usor distructibil, dar care sa atraga atentia, ca o urecheala, castana, palma usoara dupa ceafa
 • “exmatriculare”
  • ei da, aici …”rupe-i gatu'”, mama lui de bou’ indolent :))
  • dar …pui asta la macar 100 m de celalalt semn, sa aiba timp sa gandeasca/franeze!! Sa isi dea seama ca a lovit ceva si ca daca mai merge …isi rupe gatu’!!

Vedeti bai cacatilor …calea de mijloc este cea mai buna, tot timpul!!

La fel au facut mizeriile “alese si culese” si cu legea/ordonantele plumii,

 • s-au adunat cativa politruci ministeriali (nu doar “energetici”)
 • si “au gandit” ceva, care “sa ajute cetatenii” sa treaca iarna si problemele cu pretul energiei
 • apoi a mai venit un pulitruc retard si a luat la pila ca “sa ajute si furnizorii”
 • apoi a mai venit un cacat d’asta cu ochi beliti si a zis ca “daca facem asta hai sa pocneasca in mai multe locuri”
  • o vindem ca si cum “ne luptam cu chiaburii cu bani”,
  • aaaa ba nu’, n’a mers asta, mai bagam ordonnata la ordonanta
  • si o vindem ca si cum “ne luptam cu chiaburii cu multe căși”
  • pfff, fck, n-a mers nici asta, i-am lovit pe toti, “mai greseste omu”, mai bagam ordonanta ordonantei (dez)ordonata deja
  • ei da, acum …”sigur este bine”

Baaaiii tembelilor, nu vedeti ca este gresit nitel altceva!?!

Sa va desenam, ca la gradi, ca acolo v-ati redus, la nivelul unor maimutze proaste care apasa doua butoane, votez DA si votez NU, in functie de comanda “doctorului pulitruc” care v-a spalat creieru’

 • au gandit legea “creierele”
 • au trecut-o pe la comisii …somn de voie
 • au trecut-o pe la senat …somn de voie
 • au trecut-o prin paralement (freaca menta pe parale) …da, jucatorii aia de pacanele, care apasa pe butoanele DA si NU …”precum le zice poporul” (“nitel” diluat de pulitrucii lor)
 • a votat-o pana si capu’la toti!! Santa!! deh, daca “ai lor” au votat, el …de ce nu, o fi el “al poporului” dar, inainte de toate e “al lor”

Ce vedeti rahati dvstra?!

 • aveti procese (suficient de) bune
 • aveti unelte (suficient de) bune
 • dar …nu aveti omul, care sa sfinteasca locul!!! Cu …harul lui!

Si da, “omul” ala pe care l-ati transformat in maimuta neganditoare …pe ala l-ati stricat voi, sa fie oare “procesul” gresit, sau “uneltele” mai au nevoie de niste pilă sa fie mai bune, ca sa ajute omul neganditor sa mai deschida nitel ochii si sa poate casca gura, chiar daca iese usor din linia partidului? Sau “linia partidului” este una de spagari, baroni si alte astfel de mizerii infecte subdezvoltare de care nu mai puteti scapa si care doar de banu’ propriu stiu, si nimic altceva?!

De ce oare comunistii faceau cartiere largi cu pomi si verdeata (acum transformate in locuri de parcare) cu gradinite/scoli/spatii recreative/spatii comerciale/baraje/spitale/drumuri/centrale nucleare etc., iar cacatii de capitalisti fac niste cutii inghesuite …in camp sau in drum?!

Ceva este stricat in pictura asta, iar noi, alegatorii va alegem tocmai ca sa rezolvati asta, nu ca sa va umpleti cururile cu borhotul pe care il mancati cu ambele maini!!!

Hai Craciun fericit, da’va dracu’ de “alesi”!!

Sa ne uitam la pictura asta, peste un an, in loc de halele/fabricile acelea (fosta de paine) or sa fie niste blocuri, au inceput cu un bloc …lipit de trotuar!?! Comunistii le-au lasat locuri largi si cu verdeata, iar jegurile astea spagare neganditoare …pun zgarienori …in buza drumului!!

Se vede clar unde era vechea constructie comunista, iar pe partea cealalta a drumului ce spatiu mare si verde este intre blocuri si trotuare si …cum au infipt ei mizeria de 15 etaje in pomi si in buza trotuarului!

Astora, cine “le rupe capul”?! Sau sunt exact cei ce trebuie sa faca lucrurile cu cap? Dar banu’ “le-a rupt capu'” la toti!

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.