Patrihoțism: in vreme de Coronavirus

Pozitii ale “Alesilor” (unii mai mult decat ceilalti)

  • Prim ministrul:
    • Aprilie 16: “sunt mult prea ocupat ca sa intru in detalii”, “este o minciuna, orice acuzatie”, “nu este implicat in procesul de achizitii” (ca premier sau ca om politic?), “cine nu munceste nu greseste”, “suntem transparenti” (da, se vede mai jos)
  • Parlamentul
    • Aprilie 29: s-a umflat ranza in unii, niste alti tembeli, care fac ce stiu ei mai bine, scandal, destabilizare si tambalau, au zis “da” proiectului de dezbinare a Romaniei, in favoarea cui oare? Sa mai uitam cumva de covid? Acea zona a fost “regiune autonoma”, doar in perioada de asuprire sovietica, 1952-1968, punem egal intre PSD si bolsevici?!
    • Aprilie 24: niste orbeti isi permit sa spuna ca “Parlamentul nu exista” (acest “ales” zice numai tampenii si generalitati puerile, o fi atat de arogant incat pana si Dancila l-a intrecut, in 6 luni, luand lectii de dictie si retorica)

Ia sa vedem ce fac Alesii “Alesilor” …

Un caz …”izolat” (Aprilie 14, cititi articolul G4Media cu mare atentie; deasemeni, Aprilie 15, cititi si articolul RiseProject cu mastile turcesti importante de astfel de firme)

  • cu siguranta ca este “o minciuna sfruntata”, sau “o greseala omeneasca”, dar din pacate, respectiva persoana nu prea munceste, ea doar primeste (cand o mai face/munceste), sau direct …hotomaneste, ieri un telefon, maine …juma’ de milion, pe o firma fara activitate
  • politrucii de Ilfov, niste “antreprenori” ce se pare ca buzunaresc statul, chiar si in perioada asta de sensibilitate nationala; dar nu, ei nu au nici cea mai mica “sensibilitate”, sunt condusi cu “darzenie politruciana” de acel fost presedinte de consiliu judetean, membru “darz” si de onoare al partidului “ales”
O fi sarcina de partid sa faci poze cu toti …ilfovițenii politruci spagari!?

Acest exemplu pune (a cata oara) egal intre POLITICIAN si HOT! Un politruc fiind doar acea “sageata” a hotului/politicianului, sau chiar hotul, cand vrea sa para “uman”

Cateva ecouri locale, observati cum niste retarzi de admini de grup politic de pe facebook, iau apararea gastii de hoti ordinari.

Intrebare retorica: cum naiba, niste firme sau ONGuri ce nu au fost in stare sa vanda nici macar nasturi, de 10 ani, reusesc sa aiba acces la produse medicale in aceste momente de criza acuta, inaintea institutiilor Guvernului?

Daca tot vorbeam despre institutii, ce colcaie de politruci spagari, ia sa vedem ce cadouri isi trag niste servicii fantoma din Primarii, bogate in vreme de criza, cand avem un milion de someri deja.

Sa nu mai zicem ca unii Primari sunt mai presus de ordonantele militare, astfel ca, cat timp populatia sta acasa, izolata, ei ..sunt mai “jmechierasi” (precum au fost invatati), si-au luat un parc intreg pe …persoana fizica; politruci smecheri si spagari ordinari ce ignora orice autoritate a statului, pt. ca …ei se simt acea autoritate, dulaii locali fiind sclavii lor, ba chiar stau sa ii pazeasca, cat timp politrucul primar se plimba prin parc, cu nesimtire si ostentativ, cand nimeni NU are voie!

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.