Civilizatie: apa si canal – USL2 ne tin in evul mediu

Aveam un loc special in care puneam update-uri la lenea retarda si porceasca cu care “avanseaza” EuroApaVol-ul PSDist, in directia normala spre care ar trebui sa fi ajuns de peste 30 de ani deja, si anume ...sa nu ne mai cacam in curte, si sa nu mai bem tot de acolo (noi sau vecinii nostri).

In sedinta din 21 Decembrie 2021 s-a strecurat o “soparliță” precum ca se retrage o localitate din asocierea EuroApaVol (o asociere/firma de casa …PSDista)! Localitatea care se retrage ar fi …SNAGOV, localitate condusa (din 2020) de PNListi!

Cam toata lumea stie ca USLul si-au impartit afacerile cu rahat si apa, inclusiv in Ilfov

 • ADIA/Apa si Canal Ilfov: este condusa cu precadere de PNListi (si neamurile lor, precum cea mai iubita sotie de cel mai iubit tanar pnlist din Ilfov)
 • EuroApaVol /  Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Euro-Apa: este condusa cu precadere de PSDisti (si neamurile lor, in special de la Voluntari)

Din pacate Berceni a iesit din ADIA in urma cu 20 de ani, o miscare buna s-ar spune, considerand “rezultatele” din ultimii 20 de ani. Dar, nici ailalta mizerie politica nu a fost in stare sa faca mare branza, ba din contra, in loc sa se mentina la Ilfov doar, si-au intains “hegemonia” si prin Ialomita, Giurgiu etc. …lucru ce inevitabil ne duce cu gandul la zicala “lucru amestecat pute a cacat“.

Apropo de …rahat amestecat, Miron Cozma angajat (fictiv) al acestei firme, poate ca de aia nu avem canalizare si apa in Berceni, pt. ca el se “ocupa” de asta :)))).

Dar, astazi aflam, din sedinta noua de CL din 28 Decembrie, ca de fapt vor iesi trei localitati, din jegul de asociatie PSDista, si anume Snagov, Barbulesti si Copaceni (aproape sa iasa). Am zice ca “este normal” considerand ca bani de la UE au primit doar PNListii de la ADIA, cu exact un an in urma …ce naiba au facut un an de zile cu banii astia in buzunar?!

Deci nici PSDistii si nici PNListii nu au facut mare rahat (si apa) in ultimii 20 de ani. Dar, fiecare primarie a participat cu bani ca sa mentina acele “adunari generale” / reprezentanti si alte sedinte si “vise erotice” cu bani lunari grei din taxele noastre.

Asa ca putem sumariza ca: din doua nimicuri scumpe, a iesit un nimic mai mare si mult mai scump, USL2.

Este doar o nimereala sau se pare ca toti acesti USR, PNL, PSD etc. s-au inteles de minune in ultima perioada?

 • au iesit la alegeri de genul 30% PNL si 30% PSD si peste 30% USR + altii
 • i-au lasat aproape un an pe “cei de dreapta” sa semneze cu UE planul de 30 miliarde de euro (PNRR)
 • ca apoi sa vina “cei de stanga” ca sa ii cheltuiasca (pe si mai multi bugetari)
 • i-au lasat si pe USRisti nitel sa isi construiasca ceva imagine si experienta
 • apoi pe rand USR si PNL au aratat alegatorilor ca …
  • uite, noi am incercat sa facem singuri guvern dar nu a trecut
  • iar PNL-ul a fost “obligat” sa se asocieze cu PSD-ul
 • tot show-ul asta politrucesc grotesc a fost la fix, sa sustraga atentia pt. 2-3 luni, de la valul 4 de COVID
 • ca pe final, sub pretextul “cu PSD” / “fara PSD”, sa faca un nou PNL (sa-i zicem PNL2)
  • astfel ca, la alegerile urmatoare, sa poata fura din electoratul AUR/USR/PSD
  • evident ca PNL2 va juca o moneda mai nationalista, precum PSD2-3-4-etc din ultimii ani (ProRO, UNPR etc.)

money-down-toilet-2 – Crescent City Times.com
USL2 arunca banii, in loc sa aduca civilizatia la nici 1 km de Bucuresti

Asa ca “toata lumea” e fericita, jegurile de politicieni au incheiat anul cu multi bani de cheltuit pe tampenii si pe “strategiile”/jocurile lor politice foarte bine puse la punct.

Iar noi, alegatorii, din Berceni si de peste tot din tara, ne-am bagat toti banii in casele facute in campurile lor agricole si supraevaluate in bula imobiliara infinita in care traim, inca ne cacam in fundul curti precum in Evul Mediu (dar mai “stilat” si pe bani mai multi), si mergem cu cizmele pe drumurile comunale desfundate, pana ajungem la Drumul Judetean, DJ proaspat reasfaltat si bordurat cu borduri/stalpi/panselute noi …luate pe imprumut bancar, pentru ca fonduri UE, jegurile retarde de politrucii impotenti USListi nu sunt in stare sa acceseze, nici macar pentru canalizare si apa. “Bine” ca au venit USRistii cu o flegma de “proiect revolutionar”, cele trei statii de incarcare masini electrice, pe care nici dracu nu le va folosi vreodata, dar macar …”dă bine” ca imagine, precum bicicletele USListe, ce au disparut dupa nici 3 luni.

Ce ar fi ca USL2-ul din comuna Berceni, sa decida dracu sa iasa din mizeria aia de asociatie din Voluntari, si sa faca un fel de asociere cu …Sector 4, mai ales ca ne aduce conductele pana la granita cu Ilfovul, noi trebuie sa le luam si sa le “bagam in curte”, doar sa fie panaramele de la Ilfov capabile. Dar, din pacate, suntem obligati sa platim si o armata de consilieri, care in afara decat sa-si aprobe propiile PUZuri si interese de partid …nu fac nimic. Te uiti la ei ce …obositi si degeaba sunt acolo, doar sa voteze ca maimutele ce le dicteaza un tatuc sau altul, cand de fapt ei trebuiau sa fie reprezentantii nostri acolo, ca de aia i-a trimis partidul lor, votat de alegatori, sa ne reprezinte pe noi, si nu interesele jegurilor lor de partide si grupari de interese meschine.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.