Dezvoltare: Berceni 13800 (invinsi) – Domnesti 12800 (invingatori)

Da iubiti bercenari, iubiti de Dumnezeu, pt. ca aveti sufletul mare, dar nu iubiti de CJI, care au …n-au, nici minte, nici vointa, nici putinta, ei sunt doar niste …letargici “alesi”. Din pacate dezvoltarea acestei localitati tine de ei.

Daca ne uitam pe grupul lor observam cum

  • nici unul nu zice ca nu a iesit nici un mare rahat, nici cu “pistele de biciclete” in valuri, nici cu sabotatul LIDDL si Penny, si nici cu “pasajul Berceni” de pe centura
  • dar, comenteaza acum la “posmegii moi” pe care Sector 4 i-ar aduce in comuna, da si pt. un mic interes de dezvoltare locala, dar …aduce metrou, in comuna, prima din Ilfov!!
    • Sa il aduca CJI, la naiba!!
    • Dar, CJI nu e in stare sa aduca nici macar …apa la poarta, d-apoi metroul.

Sa revenim, marele pasaj Berceni, de pe centura capitalei europene, Duminica 25 Iunie, s-a dat drumul, in sfarsit, dupa 34 ani de intarziere, PUG-ul comunist prevedea un pasaj acolo, inca dinainte de 1989!!

Precum toti oamenii normali la cap, si care au fost pe Comarnic/Busteni, macar odata sau de doua ori, au inteles ca atunci cand ai trafic nebun, sa ii mai bagi o gâtuire inseamna …blocaj!!

Exact asta s-a intamplat si cu marele pasaj al lui nea leușteanu’ de la minister, penelist de seama, viitor stralucit; li se mai spune Lolek si Bolek, cand apar impreuna, la poze, “stie ei care este“.

  • pe directia Berceni/Ilfov -> Sector 4/Bucuresti: se trece de la o banda pe sens la doua benzi pe sens, asa ca …este parfum
  • pe directia Sector 4/Bucuresti -> Berceni/Ilfov: se trece de la doua benzi la o singura banda …este groazniiiiccccc, ca atunci cand intri in Ilfov!!!!
  • evident, avantajul major al pasajului este faptul ca cei de pe centura merg liber acum, dar prostii din Ilfov sufera

Deci, acuma putea sa fie vorba de cum sa muti acel blocaj, sa nu stea pe pasaj, si nici in Sector 4, sa se mute mai aproape de destinatia cârdului de masini care navalesc seara la dormitoarele artificial create de bula imobiliara din sectorul-agricol-imobiliar Ilfov.

Ilfov, care, conform INS / Recensamant 2021, in doar 10 ani, a crescut, ca si populatie, cu 40%, iar in 30 de ani, cu aproape 100%/s-a dublat (populatie rezidenta!)

Puteau sa faca, ca la pasajul Domnesti, doua benzi pe sens pana la intrarea in comuna, inclusiv peste A0!!

Dar, pe idiotii din Ilfov nu i-a dus nici mintea si nici interesul, asa ca ajungem la situatii tembele in care un interes sau alt …dezinteres ne face sa avem situatii aberante ca

  • Domnesti are, conform INS, ~12 800 locuitori
  • Berceni are, conform INS, ~13 800 locuitori
  • dar, cu toate astea, pasajul de la Domnesti este normal la cap, facut cu doua benzi pe sens inspre Ilfov, pe cand cel din Berceni …a fost ciungit!!

Pasajul din Domnesti, la coborarea spre Ilfov are doua benzi pana in giratoriu, de ce nu au facut idiotii dracului la fel si la Berceni!?!?!

Observati unde incepe la Domnesti gatuirea? …dupa giratoriul mic de dupa pasaj!!

Pe cand la Pasajul Berceni, exista spatiu gramada, dar ei au facut un rahat mare, precum sunt ei, niste rahati prosti cu ochii beliti de atata alcool de la chefurile / “obligatiile” de partid.

Au facut gatuirea …direct pe pasaj!

Si …ia uitati ce mare realizare le-a iesit!!

Blocaj constant pe 3 km (cel putin) de te iau toti nervii in trafic, iar injuraturile …decente de aici sunt zero pe langa cata carne primesc mizeriile astea proaste zilnic!

Filmarea este din 26 Iunie, lumea este in vacanta. Sa vedeti ce blocaj va fi in perioada de scoala!!

Ai spune ca cei ce au facut mizeria asta, chiar nu au facut calculele de la capitolul 6 din acest document de proiectare giratorii. Oare or sti ca exista si niste chestii numite …turbo giratii?!

Care par ca rezolva evacuarea masinilor din giratoriu preponderent pe o directie, nou ne trebuie pe directia inainte! Dar …prostii, au facut gatuirea chiar la pasaj, deci, au distrus si aceasta varianta!!

Sa nu mai zicem de panaramele pesediste din Sector 4, care stau cu parcarea aia gata de 6 luni, vedeti ca este zero activitate acolo, ei doar o lalaie, pt. ca prostii aia de pesedisti de la metrou nu gasesc 60 de oameni sa dea naibi drumul la statie, iar pulitrucii de la sector 4 ii asteapta pe incompetentii aia de la metrou!! Timp in care li se fura si cablurile :))

Bai retarzilor, sa va pice bani gratis in cap si voi tot nu stiti ce sa faceti bine cap-coada cu ei!

Sa nu blocati definitiv drumurile de sub pasaj, se pare ca la un moment dat va trebui sa le dati drumul iar, macar pe un sens.

Urmatorul articol, despre metroul din Berceni si cum niste pierde-vara ciudosi si …penelisti, dar “ganditori nevoie mare”, cauta nod in papura la …posmagii moi.

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.